گروه فلز در سال 1371 با هدف خدمت به تولید کنندگان و صاحبان صنایع تاسیس گردید ...
قیمت ورق استیل؛ فروش انواع ورق استیل صنعتی و ورق استنلس استیل در آلیاژ و ضخامت های مختلف. با حرفهایها خرید کنید تلفن: 35089-021
رده های آلیاژی متعددی از استنلس استیل ها با خواص متالوژیکی متفاوتی وجود دارند. این فولادها بر حسب ساختار فازی به گروه های مختلفی تقیسیم می شوند. در یک نوع دسته بندی خانواده های آلیاژی در استنلس استیل بصورت عددی (با اعداد) معرفی می شود به عنوان مثال سری های 200، 300 و 400 که در این بین ورق استیل 304 از سری 300 و ورق استیل 430 از سری معروفترین و پرفروش ترین گریدهای هستند که در بسیاری از حوزه های صنعتی کار گرفته شده اند. در ادامه به بحث در خصوص تفاوت میان ورق استیل 304 و 430 می پردازیم.
همانطورکه پیش تر نیز اشاره شد ورق استیل های آستنیتی بصورت نمادین با سری های 200 و 300 و استنلس استیل های فرّیتی و مارتنزیتی در سری های 400 معرفی شده اند. در حال حاضر معروفترین خانواده آلیاژی در بین استنلس استیل ها فولاهای آستنیتی هستند که علاوه بر کروم دارای نیکل نیز می باشند.
خواص مغناطیسی ورق استیل ها شدیداً وابسته به عناصر آلیاژی و ساختار فازی آنها است. به عنوان مثال نیکل (Ni) پایدار کننده فاز آستنیت و نیوبیم (Nb) پایدار کننده فاز فریت هستند.
فولادهای آستنیتی حاوی نیکل هستند. میزان نیکل در این آلیاژها حداقل 8 درصد و حداکثر 20 درصد می باشد. این فولادها بنابر دارا بودن ساختار آستنیتی غیر مغناطیس (نگیر) هستند.
اما ورق استیل فریتی سری 400 دارای مقادیر ناچیزی از عنصر نیکل هستند. اصلی ترین عنصر آلیاژی در این فولادها کروم می باشد. کروم پایدار کننده فاز فریت می باشد. فولادهای فریتی نیز از این جهت که دارای ساختار فریتی هستند خواص مغناطیسی (بگیر) دارند.
معروفترین و ارزان ترین گریدها در بین استنلس استیل ها، ورق استیل 430 است که حاوی 17% کروم 12% کربن می باشد. از آنجا که این فولاد نیکل و مولیبدن ندارد از تمامی استنلس استیل های سری 300 ارزان تر است. اما ورق استیل 304 که حاوی 18% کروم و 8% نیکل می باشد. از آنجایی که بهای نیکل تاثیر مستقیمی بر قیمت فولادهای زنگ نزن دارد گرید 304 به مراتب گران تر از ورق استیل 430 است.
ورق استیل 304 در بسیاری از کاربردهایی که نیاز به مقاومت به خوردگی باشد بکارگیری می شود. همچنین برای مصارفی که خاصیت مقاومت به خوردگی در آنها مورد تقاضا نیست نیز مورد استفاده قرار می گیرد. ورق استیل 430 در مواردی بکار می رود که شرایط خورندگی شدیدی وجود داشته باشد یا اینکه میزان خوردگی در دماهای متوسط مدّ نظر باشد. بنابراین ورق استیل 304 در ساخت ظروف و تجهیزات مرتبط یا صنایع غذایی کاربرد بیشتری دارد زیرا این وسایل در معرض رطوبت بوده و موادی که انتخاب می شوند باید مقاومت به خوردگی بالایی داشته باشند. همچنین ورق استیل 304 در ساخت لوازم پزشکی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این امر به خاطر می باشد که در مقابل بسیاری از مایعات بدن حساسیت زا نیست.
ورق استیل آستنیتی استحکام کششی، داکتیلیته و چقرمگی زیادی حتّی در دماهای برودتی (در دماهای زیر صفر) از خود بروز می دهند. از نظر جوشکاری و فرم پذیری، ورق استیل 304 از هر دسته از استنلس استیل های دیگر راحت تر و آسان تر تحت جوشکاری و شکل پذیری قرار می گیرد. در حالی ورق استیل 430 دارای محدودیت هایی در جوش کاری است. این فولاد قبل از جوشکاری می بایست پیش گرم شود (دمای 150 الی 200 درجه سانتی گراد). پس از جوشکاری نیز در صورت ترد شدن منطقه جوش می بایست تحت عملیات حرارتی در محدوده دمایی 790 الی 815 درجه سانتی گراد قرار گیرد.
کد: 50030275
زمان انتشار: شنبه 16 اسفند 1399 08:30 ب.ظ
تعداد نمایش: 65
تمامی حقوق برای گروه فلز محفوظ است.طراحی سایت توسط سایت بایک